Sundbybergs Storband och Janne Jansson på Teaterstudio Lederman
Gästrikegatgan 13 i Stockholm
Onsdag 2 oktober. Kl 19:30 - 21:30

Många som gillar storbandsmusik har med åren tagit sig ut till ”Sumpan” – the hometown of Sundbybergs Storband. Inte minst för att lyssna på några av de många Big Band Battles som Sundbybergsgänget arrangerat i ädel tävlan mot sina orkesterkollegor i Stockholm.

Nu bjuder de huvudstaden på två avdelningar x 45 min laddade med svängiga arr skrivna av Jan Jansson som har repat Sundbybergs Storband i över tio år. Hans stora erfarenhet av leda och arrangera musik för storband är en fantastisk utmaning för bandet som till stora delar består av fritidsmusiker.

Således bjuds det på ett välarrangerat smörgåsbord denna kväll. För sångnumren står Linda Rapp och Kenneth Staag.

ledermans191002

Janssons Frestelser känns som ett rättvisande epitet för det som kommer att dukas upp. Sinatraklassiker, helt nyskrivna tolkningar av gamla örhängen, och låtar du aldrig hört. De flesta sprungna ur Jan Janssons penna och framförda av ett entusiastiskt band i Ledermans sköna miljö.

Om Jan Jansson:
Född: 53. Arrangör, orkesterledare och trombonist.
Spelat med: De flesta. 50 direktsända ”Notknäckar”-program med stor orkester och ca. 100 artister. Dessutom Sammy Davis J:r, Tommy Steele och andra internationella storheter.
Repeterat: Åtminstone 50 olika storband. Lett många konserter med Hayati Kafe, Jan Malmsjö, Lill-Babs och andra solister. 

Biljetter, 160 kr
kontant/Swish i kassan på konsertkvällen
eller mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 08-30 30 94